Dankbaar

Dankbaar

Binnenkort ben ik jarig, een kroonjaar, iets met een 6 en een 0.
Gebruikelijk is dat deze mijlpalen uitbundiger worden gevierd dan normale verjaardagen.
Maar dat kan in deze tijd niet. En dat hoeft ook niet, want ik heb al zoveel om dankbaar voor te zijn.
Niet alleen privé, maar ook voor de beslissingen die ik de afgelopen jaren heb genomen.
Het was zeker niet altijd makkelijk, maar ik ben dankbaar dat ik nu kan zeggen: “Zie je wel, je hebt een goede keuze gemaakt.” En dat ik echt dankbaar mag zijn, blijkt wel uit het aantal prachtige reviews dat ik het afgelopen jaar heb mogen ontvangen. Eén van die reviews plaats ik hierbij; het mooiste cadeau dat ik mag ontvangen.
Voor meer reviews verwijs ik graag naar mijn website: www.casterenuitvaartzorg.nl

“Onlangs hebben we de afscheidsdienst van mijn echtgenote en onze moeder gehad. Wilma heeft ons hierin begeleid, ondersteund en gestuurd waar nodig. Wat een fijn mens! Zonder haar hadden we het afscheid nooit zo mooi kunnen organiseren, zoals het nu was. Wilma dacht met ons mee in mogelijkheden, ze luisterde écht naar onze wensen, pleegde veel telefoontjes voor ons en wist het onmogelijke met een twist tóch naar tevredenheid om te buigen. Ze voelde precies aan wanneer wij enige sturing nodig hadden en wanneer ze ruimte moest geven. Ook de dienst begeleidde ze in goede banen met een goede balans in aanwezigheid; niet teveel en niet te weinig. Ondanks het grote verdriet wat we voelen, kijken we terug op een mooi, warm, persoonlijk afscheid en het proces ernaar toe. Wilma heeft daar een grote en warme bijdrage aan geleverd. Kortom: een mensenmens, een professional, een waar talent in dit vak!”

Familie H. gaat akkoord met het plaatsen van deze review.