Reviews

Gemiddelde rating: 5 ★★★★★

reviews

★★★★★
Wilma heeft ons bijgestaan tijdens de weg naar t afscheid van onze lieve dochter! Met passie voor haar vak, haar empatisch vermogen en de kracht om ons te ondersteunen, kunnen we terug kijken om n intens mooi en waardevol afscheid! Dank Wilma!!
- Jolanda van Boxmeer

★★★★★
Wij hebben Wilma als een zeer fijn en betrokken persoon leren kennen tijdens het overlijden van Ad. Ze nam ons stap voor stap mee in het gehele proces, dit hebben wij als heel prettig ervaren. We willen haar dan ook bedanken voor alles wat ze voor ons heeft betekend.
- Familie van der Meijden

★★★★★
Wij hebben Wilma als een zeer fijn en betrokken persoon leren kennen tijdens het overlijden van Ad. Ze nam ons stap voor stap mee in het gehele proces, dit hebben wij als heel prettig ervaren. We willen haar dan ook bedanken voor alles wat ze voor ons heeft betekend.
- Familie van der Meijden

★★★★★
Wat zijn we Wilma enorm dankbaar voor de begeleiding en steun tijdens het afscheid van mijn man en onze vader. Vanaf het informatieve gesprek, de week na het overlijden, maar ook daarna hebben we heel erg veel steun van haar. Ze stond ieder moment van de dag voor ons klaar. Het afscheid was mede door haar woorden en aanwezigheid heel erg persoonlijk. Wij hoefden ons niet bezig te houden met de planning, deze hield Wilma helemaal bij en vertelde ons stap voor stap wat er moest gebeuren. Dit hebben wij als heel erg prettig ervaren. Er was ruimte voor een traan, maar ook zeker voor een lach. Wilma, heel erg bedankt wat je voor ons hebt betekend. We kijken met een warm gevoel terug op het afscheid.
- Anja, Kim en Bas Vervoort

★★★★★
We zijn rondom de uitvaart van pa enorm fijn geholpen door Wilma. Zowel bij de voorgesprekken als tijdens de dienst, stelde ze zich enorm warm, betrokken en begripvol op. Door haar inbreng hebben we er een mooi, persoonlijk en ingetogen afscheid van kunnen maken. Een afscheid waarop we ondanks alle verdriet, op een mooie wijze kunnen terugkijken. Wij willen Wilma dan ook graag aan een ieder aanbevelen!
- Fam. van de Wetering

★★★★★
Wat een fijn mens is Wilma. Dankzij haar hebben we een hele mooie, warme en persoonlijke uitvaart gehad van mijn man en onze vader. Ze was er altijd op een fijne manier en dacht mee zoals wij het graag zouden willen. Ze kwam met oplossingen en stond ons bij als het nodig was. Wanneer dan ook.. Wilma, ontzettend bedankt. Ondanks ons verdriet, denken wij met warmte terug.
- Yvonne, Margot en Bram van den Akker

★★★★★
We hebben als gezin onwijs veel steun en warmte van Wilma mogen ontvangen tijdens het regelen van het afscheid van mijn man en onze (schoon)vader. Ze deed dit met veel liefde op een ontzettend prettige, warme en rustige wijze. Niets was haar te veel en we konden haar ten alle tijden bereiken en bij haar terecht. Dankzij Wilma was de uitvaart nog mooier dan we hadden kunnen bedenken en bovenal: geheel passend bij Wim en ons gezin. Soms was Wilma geruisloos op de achtergrond, en dan weer op de voorgrond als we dat nodig hadden. Ze voelde dit perfect aan. Wilma; nogmaals bedankt voor alles!
- Franca, Wout en Bregje

★★★★★
Wij willen Wilma en Bea enorm bedanken voor hun fijne en persoonlijke begeleiding en steun bij het afscheid van Thijs. Dankzij hun hulp en die van de mensen die ze ingeschakeld hebben, hebben wij Thijs een afscheid kunnen geven waar hij trots op zou zijn! Fam Greijmans.
- Fam. Greijmans

★★★★★
Wij kregen Wilma's naam door en hebben haar gelijk gebeld na het overlijden van ons pap. Wilma's stem was aan de telefoon warm en meegaand en we wilden graag met haar het afscheid voor papa regelen. Wilma hielp ons met en tijdens het hele proces, bekwaam, betrokken, professioneel en met een prettige eigen creatieve inbreng. Ze dacht met ons mee en wist onze wensen door te voeren. Wij raden Wilma en haar team 150% aan.
- Ursula van Dongen/Patricia den Otter

★★★★★
Hallo Willma. Aangezien m,n zus op 6 November j.l is overleden en ik nu pas een beetje de kracht heb om dit op papier te zetten. Wil ik je alsnog heel hartelijk dank zeggen hoe jij deze dienst gedaan hebt zowel voor zowel de direct betrokken als mede de ons als zijnde de broers van de overledenen. Nog maals hartelijk dank voor je deskundige aanpak. Gr Wil de Vaan.
- Wil de Vaan

★★★★★
Na het overlijden van mijn man en onze vader hebben wij contact opgenomen met Wilma. Ze was er al binnen een paar uur en we hadden meteen een warm en prettig gevoel met Wilma. Ze heeft ons ongelofelijk ontzorgt en ze kwam dagelijks langs. Ze hielp ons met het regelen van een fantastisch afscheid, precies zoals we het wilde. Wilma is een grote steun voor ons geweest tijdens deze moeilijke periode. Bedankt Wilma en je geweldige team.
- Dora, Anita en Carla Foolen

★★★★☆
Beste lezer, We hebben na, maar zelfs ook al voor het overlijden zeer prettig met Wilma samengewerkt. Marietje, die overleden is had samen met haar kinderen reeds ruim een jaar tevoren alle wensen en mogelijkheden met Wilma besproken en op papier gezet. Zodat we, toen het moment daar was, echt de wensen van Marietje konden uitvoeren zoals ze die zelf gewenst had. Dit maakte dat we de tijd tussen overlijden en de uitvaart op een rustige en waardige manier met Wilma samen konden voorbereiden. Ook de uitvaartdienst zelf werd door Wilma op een goede manier geleid en begeleid. Waarvoor onze hartelijke dank. Groeten Leon Nina Theo Yvonne Kevin Sander
- Fam. Havinga

★★★★★
Warm, betrokken, medelevend, initiatiefrijk, creatief, transparant en rekening houdend met groot en klein. We hebben erg gewaardeerd dat zij voor het overlijden een gesprek met ons is aangegaan over wensen en verwachtingen. Ze heeft ons fijn begeleid voor, tijdens en na het afscheid. Ook voor de kleinkinderen was veel ruimte en had ze mooie ideeen. Wilma luistert, denkt echt met je mee en geeft aandacht en ruimte aan alle betrokkenen.
- Familie Kanters

★★★★★
Niets dan lof over de manier waarop Wilma het afscheid van mijn vader heeft begeleid en georganiseerd. Respectvol, met liefde, ruimte gevend en bovenal passend bij onze familie. We hadden geen mooier en beter afscheid kunnen hebben. Wilma nogmaals super bedankt.
- Charlotte

★★★★★
Wij hebben ontzettend veel steun en betrokkenheid mogen ervaren bij het regelen van het afscheid van mijn man en onze vader. Wilma was altijd bereikbaar, niets was teveel. Het afscheid is geworden zoals we hadden gehoopt. Wilma, onze oprechte dank voor wat je voor onze familie, in alle opzichten, hebt kunnen betekenen.
- Familie Huijberts

★★★★★
Wilma heeft ons, bij het overlijden van onze moeder, ongelooflijk ontzorgt. Ze was er dagelijks en hielp ons met het regelen van een fantastisch afscheid, precies zoals wij het wilde. Ze is betrokken, professioneel, handelt snel en accuraat en kijkt naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. Wij raden Wilma zeker aan.
- Lonneke Princee

★★★★★
Wij kijken met een goed gevoel terug op het afscheid nemen van ons pap. Wilma heeft ons hierin fijn en warm begeleid. Het voelde goed en ze voelde ons erg goed aan. Samen hebben we de afscheidsdienst vorm gegeven en dat was een warm en persoonlijk afscheid waar we heel veel fijne reacties op hebben gekregen. Met dit goede gevoel waarop we terug kijken kunnen we weer verder. Wilma bedankt voor je aanwezigheid en hulp. Je bent een warm en invoelend persoon waar we steun aan hadden.
- Angelica Beekmans

★★★★★
Het is zoals je zegt: afscheid nemen kun je maar een keer doen. Dank zij jou Wilma hebben wij op onze eigen wijze afscheid kunnen nemen. Dat is zo waardevol. Je hebt ons ruimte gegeven en tegelijkertijd veel uit handen genomen. Daaruit spreekt je kwaliteit, vakkundigheid en mensenkennis. Wilma heeft maar een paar woorden nodig om aan te voelen wat de wensen en mogelijkheden zijn, wij waren in goede handen. Dank je wel voor alles.
- Jan Spijkerboer

★★★★★
Dankzij de fijne en persoonlijke begeleiding van Wilma hebben wij ons pap het afscheid kunnen geven, dat hij en wij gewild hebben. We kregen alle ruimte om dit naar eigen inzicht in te vullen met de medewerking die nodig was. Bovendien konden we volledig op Wilma vertrouwen: zij kwam alle afspraken op tijd na, legde contact met anderen en ze was er wanneer nodig. Het was sturing op een warme en heel menselijke manier met aandacht voor zaken waar wij absoluut niet aan gedacht hadden en die het afscheid juist zo mooi gemaakt hebben. Dankjewel Wilma!!
- Mieke Aarts

★★★★★
Wilma is zeer betrokken geweest na het overlijden van onze moeder in de coronatijd. Wat al heel verdrietig en lastig was voor iedereen is er een mooi afscheid geweest. Dank Wilma van Casteren
- Wilma

★★★★★
Ondanks ons grote verdriet kijken we met een heel fijn gevoel terug op het afscheid van ons pap dankzij Wilma. Ze ondersteunt in alles op haar rustige liefdevolle manier. Echt een aanrader. Toen ze vroeg of we nog wat aandachtspunten hadden kreeg ze van ons alleen maar duimen omhoog, want aandachtspunten hadden we niet. Dankjewel lieve Wilma....
- Familie Rijkers

★★★★★
Samen met onze familie hebben we afscheid kunnen nemen van ons mam op de manier die wij vooraf voor ogen hadden. Wilma is in die tijd tot grote steun geweest. Duidelijke afspraken en deze nakomen en een dagelijks bezoekje om de zaken te bespreken die gepaard gaan met zo een groot verlies maar ook om te zien hoe het met ons ging. Duidelijke uitleg, voors en tegens goed bespreken en afwegen, zorgde ervoor dat wij achteraf 100 procent tevreden zijn. Toen Wilma ons vroeg of er toch nog puntjes waren die zij kon verbeteren, moesten we haar het antwoord schuldig blijven. Een mooier compliment kun je volgens ons niet krijgen.
- Familie van den Meerendonk

★★★★★
Afgelopen april kwamen wij, na het plotselinge overlijden van ons pap, in contact met Wilma. Ze is een warme persoonlijkheid die ons heeft bijgestaan om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Wilma heeft in een korte periode een warme en vertrouwde band met ons opgebouwd, waardoor het leek of ze onderdeel van onze familie was. Ze ontzorgde, regelde, luisterde, alles waar je op z’on verdrietig moment behoeft aan hebt. Daardoor kunnen we terugkijken op een bijzonder fijn warme periode met naast verdriet ook een lach. Dank Wilma!
- Roel Jolanda Francine Robin en Daniëlle

★★★★★
Als een naaste komt te overlijden komt er veel op je af en dan zijn er ook nog veel emoties omtrent het overlijden van je dierbare. Wat is het dat fijn als iemand alles van je overneemt om zaken te regelen, te ont zorgen op een manier die bij jezelf past. Dat heeft Wilma voor ons betekent. Vanaf het eerste moment een luisterend oor, medeleven en behulpzaam zijn voor ons allemaal op een manier waarop het leek of ze al jaren in de familie kwam. Maar ook het meedenken wat wel en niet kan zeker in de coronatijd waarin het allemaal anders is en je het verdriet niet kunt delen met andere zoals je zou willen. Wilma heeft er voor mede voor gezorgd door haar warme prettige persoonlijkheid dat we een waardig, warm en prettig afscheid hebben kunnen nemen. Dank voor alle goede zorg.
- fam Jan van Rooij

★★★★★
We waren 2 gezonde pensionado's en spraken niet vaak over de dood. Maar een ding wisten we zeker. We wilden een uitvaart die paste bij onze persoonlijkheid. Liefdevol, met aandacht en respect voor de overledene maar ook voor de nabestaanden. We maakten een afspraak met Wilma, die we via haar columns in de MooiRooikrant een beetje leerden kennen. We spraken over onze wensen en gedachten en wisten zeker, dat mocht het ooit gebeuren dat een van ons twee zou overlijden, Wilma er voor ons zou zijn. Dat klopte, maar door Corona was niets zoals we het ons hadden voorgesteld. Mijn man overleed op 11 december 2020 en we moesten ons overgeven aan de regelgeving rondom Corona. Daarbij heeft Wilma ons op een geweldige manier geholpen. Al onze wensen werden op een mooie manier vormgegeven. Niets was haar te veel. Ze werd omarmd door ons gezin en tijdens de prachtige afscheidsdienst in de Knoptoren was zij een onopvallend, maar sterk sturend persoon, die respect had voor het verdriet, de gevoeligheden en onze wens om het afscheid te maken zoals wij dat allemaal hadden gewenst. Wilma de vele, mooie gesprekken die we samen hadden, hebben indruk op me gemaakt. Dank voor alles. Marianne
- Marianne Bekkers

★★★★★
Op 30 november 2020 overleed onze vader. Omdat hij het al aan voelde komen wilde hij van tevoren al kennis maken met Wilma. Er was toen al een goede klik. Als het zover zou zijn dan zou Wilma zijn uitvaart mogen regelen. We zijn heel blij dat het gegaan is zoals het is gegaan. Wilma heeft heel goed aangevoeld wat wij niet nodig hadden, en vooral wat we wel nodig hadden. Het siert haar dat ze vertrouwen in ons had zodat ze vanaf een afstand toch heel dichtbij was. Dat hebben wij zeer gewaardeerd! Wij kunnen Wilma echt aanraden.
- Fam van Nuland

★★★★★
6 okt jl. is onze moeder en vrouw overleden. Mede dankzij Wilma hebben we haar een mooi en welverdiend afscheid kunnen geven. De eerste dag na haar overlijden heeft Wilma met aandacht en rust alles met ons doorgesproken. Daar waar nodig kregen we goede adviezen. Ze kan je gevoel ook mooi verwoorden in een eigen geschreven levensverhaal.
- Fam. Van Erp

★★★★★
Onlangs hebben we de afscheidsdienst van mijn echtgenote en onze moeder gehad. Wilma heeft ons hierin begeleid, ondersteund en gestuurd waar nodig. Wat een fijn mens! Zonder haar hadden we het afscheid nooit zo mooi kunnen organiseren, zoals het nu was. Wilma dacht met ons mee in mogelijkheden, ze luisterde écht naar onze wensen, pleegde veel telefoontjes voor ons en wist het onmogelijke met een twist tóch naar tevredenheid om te buigen. Ze voelde precies aan wanneer wij enige sturing nodig hadden en wanneer ze ruimte moest geven. Ook de dienst begeleidde ze in goede banen met een goede balans in aanwezigheid; niet teveel en niet te weinig. Ondanks het grote verdriet wat we voelen, kijken we terug op een mooi, warm, persoonlijk afscheid en het proces ernaar toe. Wilma heeft daar een grote en warme bijdrage aan geleverd. Kortom: een mensenmens, een professional, een waar talent in dit vak!
- Fam. Heesakkers

★★★★★
Toen duidelijk werd dat ik binnen afzienbare tijd afscheid zou moeten nemen van mijn lieve Hermine, hebben we contact opgenomen met Wilma. Hermine wilde graag een kennismakingsgesprek, om helder te krijgen of Wilma onze wensen zou kunnen realiseren. Er was meteen een klik, Wilma voelde precies aan wat wij wilden, en ze had ook al enkele prima tips en aanvullingen. Hermine wilde thuis opgebaard worden, en het afscheid zou thuis plaatsvinden, in de tuin. Naast alle zaken die gedaan moeten worden wanneer iemand overlijdt, heeft Wilma ook alles geregeld wat er geregeld moest worden aan geluid, meubilair, parasols, catering enz. enz. Alles was tot in de puntjes verzorgd, prachtige toespraken, mooie muziek, het was intiem en liefdevol. Er was ruimte voor een lach en voor emotie. Op een gegeven moment vertrok Hermine, naar De Wende, een huiskamercrematorium in Uden. Wij namen geen afscheid van Hermine, Hermine nam afscheid van ons, precies zoals ze het zelf voor ogen had. Dankjewel Wilma, voor de fantastische en respectvolle begeleiding, en het realiseren van deze bijzondere herinneringsbijeenkomst.
- Frans van Grinsven

★★★★★
Ik heb in December 2019 mijn vader verloren en in augustus 2020 mijn moeder Ik heb Wilma gebeld om de uitvaart te regelen zij heeft dat super goed gedaan Zei schrijft super mooie gedichten denkt met je mee luistert heel goed naar je eigen verhaal daar kan ze veel mee Wilma ik ben je zeer dankbaar En ik wil jouw en ook Bea erg bedanken voor de goede zorgen en hulp in deze zware tijd Heel ve Groetje Hennie en kinderen
- Hennie van Alebeek

★★★★★
Na een relatief kort ziektebed is mijn vrouw en onze moeder op veel te jonge leeftijd overleden. Wilma heeft ons op een persoonlijke en prettige manier begeleid met de uitvaart en de opbaring. Ondanks de Coronamaatregelen hebben we haar een prachtig en waardig afscheid kunnen geven. De betrokkenheid, warmte en persoonlijke manier van werken past perfect bij ons als gezin. Wilma heeft altijd onze wensen voor ogen gehouden. Wilma nogmaals onwijs bedankt voor je goede zorgen.
- Familie van der Zanden

★★★★★
Onze beide ouders zijn tijdens de beginperiode van corona overleden. Ondanks alle RIVM richtlijnen hebben wij mede dankzij Wilma een waardig afscheid kunnen realiseren. Ondanks de richtlijnen, was Wilma er, wanneer je haar nodig had. Ze heeft ons in een zeer moeilijke periode begeleid naar een mooi en waardig afscheid. Ook nu met de "herdenkingsdienst" kunnen en mogen we weer een beroep op haar doen. Een goud mens, met hart voor de nabestaanden.
- Liesbeth Smits vd Oever

★★★★★
Wilma is heel betrokken en heeft alles netjes en goed verzorgd.
- Koolen

★★★★★
Dank je wel Wilma voor je betrokkenheid, warmte, geduld en advies. Wij hebben op een hele fijne manier afscheid kunnen nemen van Hein, ons pap doordat jij ons door het hele proces heen leidde. De dagen na zijn overleden hebben ons heel erg geholpen om het verdriet toe te laten. Het meest bijzondere vonden wij nog wel dat jij gezorgd hebt dat Hein, ons pap toch nog thuis kwam. Dank je wel voor je persoonlijke goede zorgen ook nu nog na het afscheid!
- Corry, Susan en Floor van der Zanden

★★★★★
*Warm *Volledige inzet *Creatief *Verder kijken dan de gebruikelijke gewoontes *Denken in mogelijkheden *rust uitstralen Ik zou Wilma aan iedereen aan willen raden
- Marian Janssen

★★★★★
Begin januari 2020, gelukkig nog voor de coronacrisis, overleed mijn moeder. We hebben direct contact opgenomen met Wilma, die zeer voortvarend de belangrijkste taken van ons overnam en ons wegwijs maakte hoe bepaalde zaken opgepakt konden worden. Dit coördineerde ze vervolgens zonder nadrukkelijk op de voorgrond te treden en met veel respect voor de gevoelens van de familie. Duidelijk te merken was dat Wilma veel ervaring heeft en daardoor ook onze wensen kon regelen. Ook die wensen die misschien soms wel wat veelgevraagd of uitzonderlijk waren. Zij nam contact op met de daarvoor bestemde instanties en zorgde er voor dat het werd geregeld. Wij hebben daardoor op een hele mooie wijze afscheid kunnen nemen van onze moeder, oma en echtgenote. Wij kunnen alleen maar lovend zijn over de samenwerking met Wilma en haar van harte aanbevelen.
- Arent van Dijk

★★★★★
Onlangs, ook in Corona-tijd met al haar beperkingen, afscheid moeten nemen van onze oom die de wens had om begraven te worden. Wij hebben hier met een stralend zonnetje op de begraafplaats met muziek en diverse toepasselijke rituelen gehoor aan kunnen geven, waardoor onze oom toch nog een mooi afscheid heeft gehad. Dank aan Wilma en haar medewerkers.
- Fam van Rooij

★★★★★
Wilma is een heel warm, prettig en betrokken persoon, die meedenkt, maar ook ruimte geeft voor eigen inbreng, indien gewenst. In de afgelopen periode hebben we binnen 7 weken afscheid moeten nemen van onze beide ouders, door en in corona. Ondanks de beperkingen, heeft Wilma gekeken naar de mogelijkheden, die er wel waren en hebben wij het afscheid als zeer warm en prettig ervaren.
- Patty Buiting

★★★★★
Wat een fijne , persoonlijke begeleiding hebben we mogen ontvangen van Wilma , waarbij ze veel aandacht had voor onze wensen.
- Janne Venhuis

★★★★★
Wilma is zeer betrokken en medelevend. Erg Goed met haar werk bezig. Komt haar afspraken na. En is goed in de weer. Ik kan haar zeker aanraden.
- Cor Habraken

★★★★★
Heb in april een uitvaart digitaal meegemaakt tijdens de corona tijd. Ook toen was de uitvaart zeer goed verzorgd en erg pakkend. Ik kan Wilma aanbevelen.
- Joop van den Heuvel

Laat een review achter

Naam
Rating
Bericht